Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bronckhorst verwacht dat het Legioen zondag weer een belangrijke rol kan spelen

25 februari 2017 18:23 - Voetbal International

Al weken wordt er gesproken over Feyenoord - PSV. De wedstrijd is een van de belangrijkste hordes richting de titel. De wedstrijd leeft als geen ander bij de fans. Daarmee krijgt Feyenoord - PSV voor de verandering dit keer de echte allure van een onvervalste Nederlandse topper, daar waar dat doorgaans alleen voor de Klassiekers is weggelegd.

Van Bronckhorst verwacht dat het Legioen hierbij zondag weer een belangrijke rol kan spelen, zo laat hij weten tegenover Voetbal International. 'Niet alleen bij deze wedstrijd, maar bij alle wedstrijden is de steun van het publiek heel belangrijk. In De Kuip voelt het echt alsof de twaalfde man je ondersteunt. Dat voelen de spelers, dat voelen we allemaal. Dat steunt ons enorm en dat zal zondag niet anders zijn.' PSV kan een ontvangst verwachten die doorgaans exclusief voor Ajax is weggelegd, zo schrijft het voetbaltijdschrift.

Meer: Voetbal International

Meer op Voetbal International




Tags

bronckhorst legioen weggelegd allure hordes klassiekers kuip ontvangst onvervalste steunt titel topper twaalfde voetbaltijdschrift

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.317 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel kampioensjaar kraaij kroes minteh praag religie rvc slot sobat stengs sugawara timber ueda vertekent volkslied wieffer willykment woerts yoda zerrouki