Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing Feyenoord - Fc Twente; Vermoedelijke opstelling

1 februari 2003 09:56

Verslaggever: K

Zondagmidag om 14.30 uur begint de eerste competitiewedstrijd van de tweede seizoenshelft voor Feyenoord. FC Twente is dan te gast in De Kuip. In Enschede speelde Feyenoord een van haar beste wedstrijden van het seizoen met een 5-1 zege. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Dick van Egmond. Met de start van de tweede competitiehelft begint ook de strijd om de achterstand op PSV en Ajax in te gaan lopen.

Van Marwijk kan nog niet beschikken over Song, Smolarek, Leonardo en Collen. Zoetebier en Van Haaren zitten weer bij de groep en starten op de bank. Beide spelers moeten eerst nog wedstrijdritme op doen en Van Marwijk heeft inmiddels alle vertrouwen in Lodewijks en de verdediging met De Nooijer en Paauwe. Ten opzichte van de vorige wedstrijden moet de in uitstekende vorm verkerende Van Persie wijken voor Buffel.

Vermoedelijke opstelling: Lodewijks, Emerton, Van Wonderen, De Nooijer, Paauwe, Kalou, Bosvelt, Ono, Pardo, Van Hooijdonk, Buffel.

Aan de kant van FC Twente is Cairo geschorst en Booth geblesseerd.

Meer op




Tags

twente buffel lodewijks marwijk nooijer paauwe voorbeschouwing booth bosvelt cairo collen competitiehelft egmond emerton enschede haaren hooijdonk kalou kuip leonardo ono pardo persie smolarek song verkerende wedstrijdritme wijken wonderen zoetebier zondagmidag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda