Transparent
Inloggen
Sluiten

Selectie maandag vrijaf gekregen, dinsdag start voorbereiding op bekerduel

23 januari 2017 20:21 - Feyenoord.nl

De selectie van Feyenoord begint dinsdag (morgen) aan een drukke week, waarin twee wedstrijden op het programma staan. Komende donderdag gaat de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst in de kwartfinales van de KNVB Beker op bezoek bij Vitesse (aftrap 20:45 uur), waarna de week wordt afgesloten met een thuiswedstrijd tegen N.E.C. op zondag 29 januari om 16:45 uur.

Van Bronckhorst heeft zijn spelers maandag vrijaf gegeven om te herstellen van het thuisduel met Willem II, dat zaterdag met 1-0 werd gewonnen. In twee trainingen zal de coach vervolgens zijn ploeg klaarstomen voor de bekerwedstrijd in Arnhem. Zowel de dinsdag- als woensdagtraining is niet toegankelijk voor publiek.

Na het duel met Vitesse heeft Feyenoord opnieuw twee trainingen om zich voor te bereiden op de twintigste competitiewedstrijd van dit seizoen, waarin N.E.C. zondag de tegenstander is. De Nijmegenaren zijn 2017 goed begonnen en kunnen zich – vanwege de uitschakeling in de beker – de volledige week focussen op het duel in De Kuip.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

vrijaf bekerduel bronckhorst vitesse aftrap arnhem klaarstomen knvb kuip kwartfinales nijmegenaren toegankelijk woensdagtraining

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders telegraaf westen westerse wieffer yoda zorg