Transparent
Inloggen
Sluiten

Nog beperkt aantal kaarten voor Feyenoord - NEC

23 januari 2017 20:20 - Feyenoord.nl

Koploper Feyenoord vervolgt de Eredivisie komende zondag (16:45 uur) met een thuiswedstrijd tegen N.E.C. Wie de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst in actie wil zien tegen de nummer negen van de ranglijst, moet er snel bij zijn. Er is namelijk nog maar een beperkt aantal kaarten te koop voor dit duel.

Voor de wedstrijd van aanstaande zondag zijn alleen nog kaarten beschikbaar voor de Olympiatribune en Willem van Hanegem Tribune. Er geldt geen clubkaartverplichting en je kunt een onbeperkt aantal kaarten kopen. Kijk op www.feyenoord.nl/ticketshop voor de prijzen en de beschikbare vakken.

Het duel met N.E.C. is een van de weinige thuisduels waarvoor nog kaarten beschikbaar zijn. Verder zijn alleen voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles (woensdag 5 april) nog kaarten te koop. De overige thuisduels van de tweede seizoenshelft zijn al uitverkocht.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

bronckhorst clubkaartverplichting eagles eredivisie hanegem olympiatribune onbeperkt ticketshop vakken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki