Transparent
Inloggen
Sluiten

Reminder: kaartverkoop Feyenoord - PSV start zaterdag

13 januari 2017 13:11 - Feyenoord.nl

De kaartverkoop voor Feyenoord – PSV (zondag 26 februari om 14:30 uur) gaat morgen (zaterdag) om 9:00 uur van start. Leden van Het Legioen profiteren van voorrang op de kaartverkoop voor de topper in De Kuip. In dit bericht lees je de belangrijkste kaartverkoopinformatie.
• Legioen-leden met een seizoenkaart kunnen één kaart bijkopen.
• Legioen-leden zonder seizoenkaart kunnen twee kaarten kopen.
• Bedrijvenseizoenkaarthouders kunnen per seizoenkaart één kaart bijkopen.
• De voorrangsperiode duurt tot en met vrijdag 20 januari.

De kaartverkoop verloopt enkel online, via www.feyenoord.nl/ticketshop. Inloggen kan met het e-mailadres dat aan je account en lidmaatschap van Het Legioen gekoppeld is. Alle Legioen-leden ontvangen vandaag (vrijdag) een persoonlijke e-mail met informatie en inloggegevens.

Gezinsvakken
Kaarten voor de gezinsvakken P, PP, CC, OO, DD, F en H zijn te koop via www.feyenoord.nl/gezinsvak-psv. Inloggen kan met je relatienummer en postcode. Kaarten voor de gezinsvakken zijn niet te koop via de reguliere Ticketshop.

Vragen
Vragen over de kaartverkoop? Op www.feyenoord.nl/service vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Contact opnemen met Feyenoord Service & Tickets kan via die pagina en via Twitter. De afdeling is op werkdagen en zaterdagochtend wanneer de kaartverkoop start bereikbaar via het account @VraagFeyenoord.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

legioen gezinsvakken seizoenkaart bijkopen inloggen reminder service ticketshop afdeling bedrijvenseizoenkaarthouders bereikbaar gezinsvak inloggegevens kaartverkoopinformatie kuip lidmaatschap mailadres postcode relatienummer topper veelgestelde verloopt voorrang voorrangsperiode vraagfeyenoord werkdagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.477 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave