Transparent
Inloggen
Sluiten

Tour door Azi? waarschijnlijk in juni na afloop competitie

24 januari 2003 20:43

Verslaggever: K

Het heeft er alle schijn van dat Feyenoord niet voorafgaand aan het nieuwe seizoen maar na afloop van dit seizoen naar Azi? vertrekt voor een tour. Deze tour leidt de ploeg in ieder geval langs Japan en Zuid-Korea. In Japan wordt melding gemaakt dat op verzoek van Feyenoord de vriendschappelijke wedstrijd tegen Urawa Reds mogelijk naar 4 juni gaat. 6 juni zou er volgens de berichten in Korea een vriendschappelijk duel kunnen volgen in Zuid-Korea tegen Busan Icons, de voormalig ploeg van Song. Het duel volgt nog uit de overgang van Song naar Feyenoord. 6 juni is een nationale feestdag en de commerci?le zender PSB wil voor die dag een voetbalwedstrijd organiseren ter herinnering aan de eerste winstpartij van Zuid-Korea ooit op een WK, precies een jaar geleden. Nadat PSV een uitnodiging afwees, aangezien de ploeg al in juli naar Korea gaat voor een internationaal voetbaltoernooi, besloot de zender Feyenoord uit te nodigen. Een en ander zou dan gelijk samen kunnen vallen met de afspraken tussen Feyenoord en Busan Icons.

Indien de genoemde data correct zijn volgen die wel erg snel op het einde van het voetbalseizoen in Nederland. Op 29 mei staat de laatste competitiewedstrijd tegen Roda JC op het programma, op 1 juni de bekerfinale in De Kuip.

Meer op




Tags

korea tour azi busan icons japan song zender afwees bekerfinale feestdag herinnering kuip nederland psb reds roda urawa voetbaltoernooi voetbalwedstrijd winstpartij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands driessen gaal geluisterd gio gunnen hag input kasperk kloese kraay lingr liverpool meijer middenveldert pastoor podcast pusic rvp slot sobat twente voortzetten wehave yoda