Transparent
Inloggen
Sluiten

Onrust in RvC met vertrek van Blokland nog allerminst voorbij

27 december 2016 06:46

Met het vertrek van Pim Blokland is de onrust in de Raad van Commissarissen nog allerminst voorbij, zo meldt het Algemeen Dagblad. Volgens de krant zal de Vrienden van Feyenoord gewoon een vervanger aanwijzen voor de positie van Blokland namens de investeerdersgroep. Datzelfde zal gebeuren mocht het andere RvC-lid, Rob Slotboom, ook besluiten te vertrekken.

Vooralsnog heeft Slotboom nog niet zijn conclusies getrokken over het feit dat er een gebrek aan draagvlak is binnen de RvC voor de mening van de VvF. Daarbij zou RVC-voorzitter Gerard Hoetmer intern bij Feyenoord hebben laten weten dat Slotboom 'ongeschikt is als lid van de RvC.' Technisch directeur Martin van Geel praat volgens de ochtendkrant al maanden niet met de Commissaris die technische zaken in zijn portefeuille heeft.




Tags

rvc blokland allerminst slotboom aanwijzen draagvlak gerard hoetmer investeerdersgroep ochtendkrant ongeschikt vvf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot derksen eredivisie fries geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel kampioensjaar kraaij kroes middenveldert minteh praag religie rvc sobat stengs sugawara timber vertekent volkslied wieffer willykment yoda zerrouki