Transparent
Inloggen
Sluiten

El Ahmadi verkozen tot speler van de maand november

13 december 2016 17:08 - Feyenoord.nl

Karim El Ahmadi is door de leden van Het Legioen verkozen tot Speler van de Maand november.
De middenvelder kreeg 24 procent van de stemmen en bleef daarmee Jens Toornstra (19 procent) en Nicolai Jørgensen (14 procent) voor.

Voor El Ahmadi is het de tweede keer dit seizoen dat hij verkozen is tot Speler van de Maand. Hij gaat ook aan de leiding in het seizoensklassement, waarin Eric Botteghin en Brad Jones respectievelijk tweede en derde staan.

El Ahmadi dankt zijn uitverkiezing onder meer aan een sterk optreden in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Mede dankzij een doelpunt van de Marokkaanse international won Feyenoord dat duel met 3-0.

Leden van Het Legioen kunnen vanaf dit seizoen maandelijks hun ‘Speler van de Maand’ kiezen. Zij kunnen elke maand twaalf Legioenpunten verdelen onder hun drie favoriete Feyenoord-spelers. De speler die de meeste Legioen-punten krijgt toebedeeld, ontvangt de prijs ‘Legioen Speler van de Maand’. Onder alle Legioen-leden die worden gestemd worden drie gesigneerde shirts van de Speler van de Maand verloot.

De opgetelde punten wijzen aan het eind van het seizoen uit welke Feyenoorder zich ‘Legioen Speler van het Seizoen’ mag noemen. Hij ontvangt de bijbehorende prijs uit handen van een lid van Het Legioen.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

legioen ahmadi botteghin brad gesigneerde jones karim legioenpunten opgetelde pec seizoensklassement toebedeeld toornstra uitverkiezing verloot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg