Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord vraagt medewerking voor vrijhouden trappen

7 december 2016 13:55 - Feyenoord.nl

Na de thuisoverwinningen op Manchester United en Zorya Luhansk moet Feyenoord donderdag ook Fenerbahçe verslaan om te overwinteren in Europa. De club hoopt daarbij opnieuw op een kolkende Kuip en rekent erop dat supporters opnieuw de trappen in De Kuip vrij zullen houden, en daarmee een goed vervolg geven aan de vorige Europese thuiswedstrijd tegen Zorya Luhansk.

Feyenoord complimenteert supporters
Na de eerste Europese thuiswedstrijd tegen Manchester United ontving Feyenoord een boete voor het niet vrijhouden van de trappen. Tijdens het thuisduel met Zorya Luhansk op donderdag 20 oktober jl. heeft de UEFA geconstateerd dat stewards en supporters er samen alles aan hebben gedaan om de trappen vrij te houden. Dankzij die inspanningen en medewerking, waarvoor Feyenoord de supporters op de noordzijde complimenteert, is de club gevrijwaard gebleven van een boete voor ‘stairways blocked’ (insufficiënt organization).

In tegenstelling tot alle nationale thuiswedstrijden (waar voorlopig terughoudend wordt opgetreden) zal Feyenoord, net als bij de eerdere Europese thuiswedstrijden, donderdag tegen Fenerbahçe er alles aan doen om de trappen vrij te houden. Dit onder meer om het risico op nieuwe boetes of de sanctie van het moeten leeghouden van delen van het stadion uit te sluiten. Feyenoord heeft supporters tijdens een gesprek op 13 oktober jl. hier nadrukkelijk op gewezen en de supporters gaven aan dit te begrijpen.

Feyenoord doet dan ook een vriendelijk maar ook dringend verzoek aan supporters om ook bij de wedstrijd tegen Fenerbahçe volledige medewerking te verlenen aan het vrijhouden van de trappen en instructies van veiligheidspersoneel zonder enig voorbehoud op te volgen. Daarmee dragen supporters eraan bij dat Feyenoord gevrijwaard blijft van boetes of sancties. De club bedankt iedereen alvast voor de medewerking!

Meer op Feyenoord.nl
Tags

vrijhouden fenerbahce luhansk zorya complimenteert gevrijwaard kuip blocked insufficient kolkende leeghouden noordzijde opgetreden organization sanctie sancties stairways terughoudend thuisoverwinningen uefa veiligheidspersoneel verlenen voorbehoud

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.827 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane arne arneslot arsenal baby bayern bijlow chelsea cuoc cuocduabi dortmund engeland fink free hag headliner kasperk kloese kuip liverpool mischien sahin shower slot thorsten wehave wellenreuther wilders willykment yesilgoz