Transparent
Inloggen
Sluiten

Gelijkspel voor Fenerbahce in Turkse topper in aanloop naar Feyenoord

5 december 2016 09:38 - Feyenoord.nl

Feyenoord is in Groep A van de Europa League gekoppeld aan Manchester United, Fenerbahçe en Zorya Luhansk. Gedurende de groepsfase zet Feyenoord.nl na ieder weekend de prestaties van de tegenstanders op hun rij.

Fenerbahçe
Aan de zegereeks van Fenerbahçe in de Turkse competitie is afgelopen weekend een einde gekomen. Na vijf overwinningen op rij bleef de ploeg van coach Dick Advocaat in de topper tegen Besiktas steken op 0-0. Jeremain Lens maakte een kwartier voor tijd zijn rentree na een blessure, maar hij kon het verschil niet maken. Robin van Persie, die negentig minuten speelde als diepste spits, kon dat evenmin. Daardoor zakte Fenerbahçe naar de vierde plaats, maar de achterstand op koploper Istanbul Basaksehir bleef zes punten.

Manchester United
Manchester United zag het gat met lijstaanvoerder Chelsea dit weekend groeien naar maar liefst dertien punten. De ploeg van coach José Mourinho speelde al weer voor de zesde keer dit seizoen gelijk, ditmaal op bezoek bij het Everton van Ronald Koeman. Een goal van Zlatan Ibrahimovic leek lange tijd voldoende voor de winst, maar Leighton Baines maakte kort voor tijd gelijk uit een strafschop.

Zorya Luhansk
Zorya Luhansk is er niet in geslaagd de negatieve spiraal te doorbreken. De Oekraiense ploeg, die sinds 30 oktober geen wedstrijd meer heeft gewonnen, verloor zaterdag met 2-3 van Djnepr Djnepropetrovsk. Desondanks staat Zorya nog altijd op derde plaats, al is de achterstand op koploper Shakhtar Donetsk inmiddels gegroeid naar zestien punten.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

fenerbahce zorya luhansk topper advocaat baines basaksehir besiktas chelsea ditmaal djnepr djnepropetrovsk donetsk evenmin everton ibrahimovic jeremain jose koeman leighton lens lijstaanvoerder mourinho oekraiense persie shakhtar zegereeks zlatan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese kraaij krabbendam lien liverpool middenveldert milambo nha schreuder slot timber wehave yoda