Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bronckhorst ziet kansen: 'daarvoor zullen we wel top moeten zijn'

23 november 2016 20:25

Tijdens zijn persconferentie liet Giovanni van Bronckhorst weten dat zijn selectie gebrand is op een goed resultaat donderdagavond. "In De Kuip hebben we gezien dat het mogelijk is om een goed resultaat te halen tegen Manchester United. Daarvoor zullen we wel top moeten zijn, maar het is zeker mogelijk."

De Feyenoord coach verwacht een ander Manchester United dan in het duel in De Kuip. "Hun benadering alleen anders zijn dan destijds, omdat United nu móét winnen. Dat maakt dit een heel andere wedstrijd dan die in Rotterdam. Voor de spelers is het duel van morgen een kans zich te meten met de wereldtop. Dit zijn speciale wedstrijden. Niemand zal dan ook spelen met in het achterhoofd het duel van komend weekend. Dat komt bij mij niet op en bij de spelers ook niet."




Tags

bronckhorst kuip achterhoofd wereldtop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.478 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena geertruida google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web yoda