Transparent
Inloggen
Sluiten

Degelijke 3-0 zege Feyenoord op PEC Zwolle

20 november 2016 18:36

Na drie keer een gelijkspel heeft Feyenoord weer eens een vrij eenvoudige zege behaald. Zonder goed te spelen, maar via een paar prachtige treffers van Kuyt, El Ahmadi en Toornstra, werd het een eenvoudige 3-0 in De Kuip tegen PEC Zwolle.

Feyenoord kwam moeizaam uit de startblokken. Naarmate de eerste helft vorderde was het toch wachten op de openingstreffer. Feyenoord maakte aanspraak op een penalty na een duidelijke handsbal, maar kreeg hem niet. Vervolgens werd een inzet van Nicolai Jorgensen net op de doellijn of net erover uit het doel gewerkt door Brama. In de 28ste minuut was het dan toch raak. Het was Dirk Kuyt die knap in de verre hoek binnenkopte.

Jorgensen was na rust opnieuw dichtbij, maar zijn inzet verdween miraculeus naast het doel. Karim El Ahmadi was wel trefzeker. Hij scoorde opnieuw met een prachtig afstandsschot. Hij verdubbelde daarmee de score en stelde de zege eigenlijk veilig. Jens Toornstra wist vervolgens met eveneens een fraai afstandsschot voor de 3-0 te zorgen en de eindstand daarmee definitief vast te zetten.




Tags

pec ahmadi jorgensen kuyt toornstra aanspraak binnenkopte brama doellijn handsbal karim kuip miraculeus naarmate trefzeker vorderde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.467 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta bommel both brain brands clearly detailed during fildena gaal geertruida giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool medication performance rvp slot stuivenberg wehave