Transparent
Inloggen
Sluiten

Supporters ontvangen uitnodiging voor enquête Feyenoord City

14 november 2016 13:26 - Feyenoord.nl

Feyenoord-supporters ontvangen maandag (vandaag) een uitnodiging om deel te nemen aan een enquête over de bouw van een toekomstbestendig multifunctioneel stadion voor Feyenoord. Via deze enquête krijgen supporters de kans om hun mening te geven over onder meer het ontwerp en de functionaliteiten van dit stadion.

Het plan voor het nieuwe stadion maakt deel uit van een grootschalige gebiedsontwikkeling, genaamd Feyenoord City. Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt aan het concreet maken van diverse onderdelen van het plan. Zo wordt na de winterstop een volgende stap gezet in het ontwerp van het nieuwe stadion.

Bij het verder uitwerken van het ontwerp wordt rekening gehouden met de wensen en behoeften van de Feyenoord-supporters. Door middel van de enquête kunnen supporters bijvoorbeeld aangeven welke stadioncapaciteit zij wenselijk vinden, welke sfeerbepalende kenmerken van De Kuip zij eventueel terug willen zien in het nieuwe stadion en welke aspecten zij graag anders zouden willen zien ten opzichte van De Kuip.

De uitnodigingen voor de enquête worden maandag tussen 11:00 en 20:00 uur verstuurd. Seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en overige supporters die ingeschreven staan voor de Feyenoord Infomail ontvangen deze uitnodiging.

Feyenoord hoopt op veel respons, zodat er een compleet beeld ontstaat van de wensen en behoeften van de supporters. De projectgroep die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van Feyenoord City verwacht medio december de uitkomsten van de enquête te kunnen presenteren. Meer informatie over Feyenoord City vind je op www.feyenoord-city.nl.

Meer op Feyenoord.nl
Tags

enquete ontwerp behoeften kuip functionaliteiten gebiedsontwikkeling genaamd grootschalige infomail kenmerken legioen multifunctioneel projectgroep respons schermen sfeerbepalende stadioncapaciteit uitwerken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat afwijkende alireza aursnes bijlow coolen danall dessers dirkteur edirin geertruida gelul hallelujah heerenveen hype joey kokcu linssen mischien opdoeken oranje perse schmidt senesi slot til trauner vakkiek veerman