Transparent
Inloggen
Sluiten

Karsdorp 'Speler van de Maand' oktober

8 november 2016 17:07 - Feyenoord.nl

Rick Karsdorp is door de leden van Het Legioen uitgeroepen tot ‘Legioen Speler van de Maand’ oktober. De middenvelder kreeg maar liefst 34 procent van de stemmen en eindigde daarmee voor zijn ploeggenoten Karim El Ahmadi (22 procent) en Nicolai Jørgensen (twaalf procent).

Karsdorp speelde alle zes wedstrijden die Feyenoord in oktober afwerkte: vier competitieduels, de thuiswedstrijd in de Europa League tegen Zorya Luhansk en het bekerduel met Excelsior. In de wedstrijd tegen sc Heerenveen op zondag 30 oktober maakte hij zijn eerste officiële doelpunt in het eerste elftal. Ook maakte Karsdorp in de maand oktober zijn debuut voor het Nederlands elftal.

Leden van Het Legioen kunnen vanaf dit seizoen maandelijks hun ‘Speler van de Maand’ kiezen. Zij kunnen elke maand twaalf Legioenpunten verdelen onder hun drie favoriete Feyenoord-spelers. De speler die de meeste Legioen-punten krijgt toebedeeld, ontvangt de prijs ‘Legioen Speler van de Maand’. Onder alle Legioen-leden die worden gestemd worden drie gesigneerde shirts van de Speler van de Maand verloot.

De opgetelde punten wijzen aan het eind van het seizoen uit welke Feyenoorder zich ‘Legioen Speler van het Seizoen’ mag noemen. Hij ontvangt de bijbehorende prijs uit handen van een lid van Het Legioen.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

legioen karsdorp afwerkte ahmadi bekerduel competitieduels excelsior gesigneerde heerenveen karim legioenpunten luhansk opgetelde toebedeeld verloot zorya

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.426 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds ron schreuder slot soap stengs there think what will year yoda zeroukki