Transparent
Inloggen
Sluiten

Legioen-gelden naar wedstrijdanalysesysteem

8 november 2016 09:55 - Feyenoord.nl

De bestemming voor de gelden van Het Legioen is bekend. Legioen-leden konden afgelopen week een stem uitbrengen op drie opties. Met een meerderheid van de stemmen is gekozen voor Instat, een wedstrijdanalysesysteem waarmee wedstrijden zowel tactisch als fysiek in kaart gebracht kunnen worden.
Ruim zesduizend Legioen-leden hebben de afgelopen periode hun stem uitgebracht. Instat kreeg ruim zestig procent van de stemmen. Feyenoord dankt alle supporters die een stem hebben uitgebracht.

De leden van Het Legioen konden verder kiezen voor extra fitness-/kracht-apparatuur voor de eerste selectie en Lega-master, een interactief whiteboard.

De gelden van Het Legioen komen altijd direct ten goede aan het eerste elftal. Feyenoord streeft ernaar om ook de twee opties die niet gekozen worden te kunnen realiseren voor het eerste elftal. De club zal deze opties in dat geval op andere wijzen financieren. De door de Legioen-leden gekozen optie krijgt prioriteit in de aanschaf en wordt gefinancierd via de gelden van Het Legioen.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

legioen wedstrijdanalysesysteem instat aanschaf apparatuur bestemming financieren fitness interactief lega master whiteboard zesduizend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg