Moeilijke week eindigt in nederlaag voor Feyenoord bij hekkensluiter: 1-0

6 november 2016 18:39

Feyenoord heeft een heel moeilijke week afgesloten met een dramatische nederlaag tegen hekkensluiter Go Ahead Eagles. Na de emotionele gebeurtenissen en zware uitreis kon Feyenoord het niet meer brengen en verloor het met 1-0.

Feyenoord had het eigenlijk vanaf de opening lastig in de Adelaarshorst. Go Ahead Eagles toonde gene ontzag voor Feyenoord. De thuisploeg hoopte met passie en inzet te kunnen profiteren van de moeilijke week van Feyenoord. De voorsprong na een half uur spelen was dan ook verdiend. Het was Antonia die profiteerde van een fout van Van der Heijden. Nog voor rust leek Feyenoord op gelijke hoogte te komen. Van der Heijden kopte een voorzet van Steven Berghuis binnen. Scheidsrechter Nijhuis, die op grote afstand stond, had toen echter al afgefloten voor vermeend hands van Berghuis. De beelden gaven daarover geen uitsluitsel.

Na rust kwam Feyenoord iets beter in de wedstrijd. Veel kansen leverde dat echter niet op. De Eagles kregen zelfs mogelijkheden op meer dan de 1-0. Met name Antonia was dichtbij de tweede, maar eredivisiedebutant Hansson keepte een goede wedstrijd. Hij kon als enige bij Feyenoord wel positief terugkijken op de wedstrijd. Punten leverde het echter niet op. Juist de hekkensluiter zorgde voor de eerste nederlaag van Feyenoord dit seizoen in de eredivisie.