Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord blijft in spannende wedstrijd op 2-2 steken tegen Heerenveen

30 oktober 2016 16:24

Feyenoord is in een heel spannende wedstrijd op 2-2 blijven steken. Feyenoord was de betere ploeg in De Kuip in de enerverende wedstrijd. DE 2-2 gelijkmaker kwam na een uur spelen uit het niets. Feyenoord wist dat vervolgens niet mer recht te zetten.

Heerenveen kwam in de eerste helft al na vier minuten op voorsprong. Het was Reza die een voorzet van Zeneli kon binnenwerken. Feyenoord zette vervolgens aan om de achterstand recht te zetten. De ploeg had enkele kansen nodig alvorens topscorer Nicolai Jorgensen na 26 minuten de verdiende gelijkmaker kon maken. Feyenoord ging vervolgens door op zoek naar meer. Een paar minuten voor rust legde Pol van Boekel de bal op de stip toen Basacikoglu een zwieper kreeg. De inzet van Dirk Kuyt werd gestopt door Mulder, een zeldzame misser voor de aanvoerder. Rick Karsdorp was echter alert en kon vanuit de rebound alsnog scoren. Met door hem zo verlangde treffer zette hij Feyenoord nog voor rust op een verdiende voorsprong.

Na rust leek er weinig aan de hand voor Feyenoord. Uit het niets kwamen de Friezen echter langszij. Een afstandsschot van Zeneli vloog in het doel. Feyenoord moest daardoor opnieuw aanzetten om alsnog de zege te forceren. De ploeg creëerde een aantal mogelijkheden, maar vond Mulder steeds op haar pad.




Tags

heerenveen mulder zeneli basacikoglu binnenwerken boekel creeerde enerverende jorgensen karsdorp kuip kuyt langszij mer misser pol rebound reza topscorer verlangde zwieper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer