Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord hield gekneusde ribben Berghuis bewust stil

28 oktober 2016 06:41 - Telegraaf.nl

Feyenoord hield de afgelopen anderhalve maand bewust stil dat Steven Berghuis last had van gekneusde ribben, zo meldt althans De Telegraaf. De club wilde een stiekeme jacht tijdens duels op de ribben van de aanvaller voorkomen. 'Die kwetsuur liep ik al op uit bij PSV na een beuk van Jetro Willems. De trainer gaf aan dat hij wilde dat hij mij er graag bij houdt voor wanneer het nodig is voor het team”. En als het nodig is wil ik er ook zijn voor Feyenoord. Dat lukte tegen NEC en bij vlagen ook tegen Ajax. Om er helemaal ’uit’ te blijven was geen optie, omdat je dan weer achterop en uit je ritme raakt,' zo stelt de aanvaller.

Inmiddels is Berghuis aan de beterende hand en lijkt hij klaar voor meer speelminuten.

Meer: Telegraaf.nl

Meer op Telegraaf.nl




Tags

berghuis ribben gekneusde telegraaf beterende beuk jetro kwetsuur vlagen willems

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.473 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave