Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord richt vizier op bekerduel met Excelsior

24 oktober 2016 15:06 - Feyenoord.nl

Een dag na de Klassieker in De Kuip is Feyenoord begonnen aan de voorbereiding op het bekerduel met Excelsior. Op een fris Varkenoord werkte de selectie de eerste training af in aanloop naar de stadsderby, die aanstaande woensdag om 20:45 uur wordt gespeeld in De Kuip.
Voor de spelers die zondag aan de aftrap stonden tegen Ajax stond een uitlooptraining op het programma. Van hen werkten Brad Jones en doelpuntenmaker Dirk Kuyt binnen aan hun herstel.

De spelers die zondag niet of deels in actie kwamen, verrichtten meer arbeid en speelden onder meer een positiespel. Doelman Ramon ten Hove van Feyenoord Onder 19 sloot eveneens aan op het trainingsveld.

De training van maandag was de laatste openbare sessie van deze week. Dinsdag traint Feyenoord besloten, terwijl de selectie donderdag geniet van een rustdag. Ook de twee trainingen in aanloop naar het uitverkochte thuisduel met sc Heerenveen (zondag 30 oktober, 14:30 uur) zijn besloten.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

bekerduel excelsior kuip vizier aftrap arbeid brad doelpuntenmaker geniet heerenveen hove jones klassieker kuyt rustdag sessie stadsderby uitlooptraining varkenoord verrichtten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders telegraaf westerse wieffer yoda zorg