Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord teleurgesteld over mislopen Young-pyo Lee'

7 januari 2003 13:45

Verslaggever: K

De Koreaanse krant Stoo komt vandaag met het bericht dat Feyenoord met teleurstelling heeft gereageerd op het bericht dat Young-pyo Lee naar PSV vertrekt. Afgelopen week toen de berichten in Nederland over de transfer concreter werden, nam Feyenoord contact op met de zaakwaarnemer van Lee en sprak het zijn teleurstelling uit. Volgens de krant wil Feyenoord nog graag ??n Koreaan om de marketingmogelijkheden te versterken. Young-pyo Lee zou daarbij de ideale man geweest zijn wegens zijn ervaring en het feit dat hij o.a. als linksback en verdedigende middenvelder ingezet zou kunnen worden. Volgens de krant zal Feyenoord in maart een scout sturen naar het wereldkampioenschap in de Verenigde Arabische Emiraten om het Koreaanse jeugdteam te bekijken.

Meer op




Tags

lee pyo emiraten jeugdteam koreaan marketingmogelijkheden nederland stoo wereldkampioenschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.477 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave