Transparent
Inloggen
Sluiten

Kramer kopt Feyenoord in blessuretijd voorbij NEC: 1-2

16 oktober 2016 16:23

Feyenoord heeft in extremis de zegereeks weten vast te houden. In blessuretijd kopte invaller Michiel Kramer naar de zege in Nijmegen. Pas in het laatste deel kwam Feyenoord op stoom en wist de zege dus alsnog binnen te halen.

Feyenoord kende een matige eerste helft. De ploeg slaagde er niet in om het heel goed compact spelende NEC uit elkaar te spelen. Feyenoord had daarbij een te laag tempo om echt gevaarlijk te worden. De kansen die er kwamen waren vooral voor Nicolai Jorgensen. Aan de andere kant was het NEC dat al na 8 minuten op voorsprong was gekomen door een doelpunt van Rauyhi. Het zorgde ervoor dat de thuisploeg haar favoriete spelletje kon blijven spelen, compact van achteruit met snelle uitvallen. Die uitvallen waren spaarzaam maar wel vaak gevaarlijk via met name Rayhi.

Naarmate de tweede helft vorderde voerde Feyenoord de druk steds verder op. Tien minuten voor tijd wist Feyenoord eindelijk de ban te breken. na een scrimmage kon Jorgensen de gelijkmaker binnen tikken. Feyenoord drukte door voor de winnende treffer en zou daarvoor beloond worden. Met Kramer naast Jorgensen kon Feyenoord voor dusdanig veel druk zorgen dat Kramer uiteindelijk in de 91ste minuut op bijna de doellijn kon binnenkoppen. Invaller Berghuis was bij beide doelpunten belangrijk.
Tags

kramer jorgensen compact ban berghuis binnenkoppen doellijn extremis michiel naarmate rauyhi rayhi scrimmage slaagde spaarzaam steds stoom vorderde zegereeks

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza biden bijlow danall democraten dtk geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kloese lopez nieuwkoop oostenrijk pedersen priske read slot smal socrates stengs trump tsoungui ueda willykment wingbacks zerrouki