Transparent
Inloggen
Sluiten

Opel pakt uit met bijzondere stadiondoeken

14 oktober 2016 13:30 - Feyenoord.nl

Feyenoords hoofdsponsor Opel heeft de afgelopen dagen twee grote stadiondoeken opgehangen aan de buitenkant van De Kuip. Op de doeken is een groot aantal leden van Het Legioen te zien, dat onlangs samen met Feyenoord-spelers Dirk Kuyt, Tony Vilhena, Karim El Amhadi, Nicolai Jørgensen, Rick Karsdorp en Steven Berghuis op de foto werd gezet.

In de foto’s die zijn afgedrukt op de doeken wordt de onvoorwaardelijke steun van de Feyenoord-supporters gesymboliseerd. Op het ene doek weten Kuyt, Karsdorp en El Ahmadi zich in de rug gesteund door ruim vijftig supporters met een rood-wit hart. Op het andere doek zijn Vilhena, Berghuis en Jørgensen samen met de supporters afgebeeld.

De Feyenoord-supporters die deel uitmaakten van de professionele fotoshoot werden allemaal uitgenodigd na deelname aan een winactie, exclusief voor leden van Het Legioen. De beelden werden geschoten door de Rotterdamse topfotograaf en Feyenoord-supporter Casper Rila.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

opel stadiondoeken berghuis doek doeken foto karsdorp kuyt legioen vilhena afgebeeld afgedrukt ahmadi amhadi casper fotoshoot gesymboliseerd hoofdsponsor karim kuip rila tony topfotograaf uitmaakten winactie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg