Transparent
Inloggen
Sluiten

Fusie tussen Feyenoord Supportersvereniging en De Feijenoorder

13 oktober 2016 13:48 - Feyenoordnet.nl

Woensdagavond 12 oktober vond op Varkenoord de tweede Buitengewone Algemene Leden Vergadering (BALV) plaats. Hierbij vroeg het bestuur van de Feyenoord Supportersvereniging haar leden opnieuw in te stemmen met de voorgenomen fusie met Vereeniging de Feijenoorder en de daarmee samenhangende wijzigingen in de statuten. Een tweede BALV was noodzakelijk, omdat bij de eerste BALV op 5 oktober niet de benodigde opkomst was.

In totaal zijn er – inclusief machtigingen – 49 stemmen uitgebracht. 37 supporters stemden in met de fusie en de statutenwijziging, 12 waren hier op tegen. Hiermee is de benodigde meerderheid van twee derde van de stemmen behaald. De uitslag betekent dat de leden formeel hebben ingestemd met de fusie en de statutenwijziging. Eerder op de avond werd op de tweede BALV van Vereeniging De Feijenoorder ook ingestemd met het voornemen om als één vereniging door het leven te gaan.

Bovenstaande betekent dat de fusie van de twee verenigingen een feit is.

Meer op Feyenoordnet.nl




Tags

fusie balv feijenoorder supportersvereniging benodigde ingestemd statutenwijziging vereeniging bestuur bovenstaande formeel machtigingen opkomst samenhangende statuten varkenoord verenigingen voorgenomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.428 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk fitheid jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie reds ron schreuder slot stengs there twente will year yoda zeroukki