Transparent
Inloggen
Sluiten

Deelnemende bedrijven aan Feyenoord City dragen deel inkomsten af aan Feyenoord

7 oktober 2016 14:54 - Algemeen Dagblad

De komende weken zal de gemeente de plannen voor Feyenoord City tegen het licht houden. Investeerders uit binnen- en buitenland zouden interesse hebben, maar ook van de gemeente wordt een bijdrage gevraagd. 'Ze zullen sowieso investeren in de infrastructuur en mobiliteit. Maar je kunt zo'n grote stedelijk ontwikkeling niet van de grond krijgen zonder stedelijke hulp. Maar dat zal nog buitengewoon nauwkeurig moeten worden berekend,' zo laat een woordvoerder van de stuurgroep van Feyenoord City weten in het Algemeen Dagblad.

De geplande faciliteiten als een hotel, theater, bioscoop, parkeerplaatsen en woningen worden door private partijen gefinancierd. 'Die allemaal een deel van de inkomsten afdragen aan Feyenoord. Zo kan de begroting van de club omhoog', aldus de woordvoerder.

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

gemeente bioscoop infrastructuur mobiliteit nauwkeurig parkeerplaatsen private stedelijk stedelijke stuurgroep woningen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.152 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg