Transparent
Inloggen
Sluiten

Botteghin gelooft niet in uitnodiging voor nationale ploeg Brazilië: 'niemand kent me daar'

5 oktober 2016 19:51 - ELF Voetbal

Eric Botteghin gelooft er niet in dat hij ooit nog een uitnodiging zal krijgen voor de nationale ploeg van Brazilië, zo stelt hij in het blad ELF. De verdediger maakt een uitstekende periode door, maar is naar eigen zeggen in eigen land simpelweg niet bekend. "Ik heb geloof ik weleens de Braziliaanse pers gehaald, maar op mijn familie en vrienden na kent helemaal niemand mij in São Paulo. Logisch ook. Ik heb geen enkele wedstrijd voor een Braziliaanse club gespeeld en de Eredivisie wordt er niet uitgezonden. Daarbij voetballen er duizenden Brazilianen in het buitenland, bij de grootste clubs ter wereld."

Met zijn nog drie jaar doorlopende contract verwacht de 29-jarige verdediger niet nog een stap omhoog te maken. "Een kampioenschap zou mijn Nederlandse voetbalreis compleet maken."

Meer van Botteghin: ELF Voetbal

Meer op ELF Voetbal




Tags

botteghin blad doorlopende duizenden eredivisie voetbalreis

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.140 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall geertruida gimenez hartman israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pusic reijnders rodriguez rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda