Transparent
Inloggen
Sluiten

Bekerderby tegen Excelsior op woensdag 26 oktober 20.45 uur

26 september 2016 15:35 - Feyenoord.nl

De wedstrijd van Feyenoord tegen Excelsior in de tweede ronde van de KNVB Beker wordt gespeeld op woensdag 26 oktober. De aftrap van de Rotterdamse derby is om 20:45 uur, zo maakte de KNVB maandagmiddag bekend.

Eljero Elia koppelde Feyenoord vorige week tijdens de loting aan de stadgenoot. Dat deed de geblesseerde Feyenoord-aanvaller kort nadat hij zijn ploegennoten met 4-1 had zien winnen van FC Oss. Excelsior versloeg in de eerste bekerronde Barendrecht met 0-1.

De wedstrijd tegen Excelsior valt voor Feyenoord in een drukke periode, waarin de ploeg in tien dagen maar liefst vier thuisduels afwerkt. Voor het duel met de Kralingers neemt Feyenoord het op tegen Zorya Luhansk (donderdag 20 oktober) en Ajax (zondag 23 oktober), terwijl vier dagen na het bekerduel (zondag 30 oktober) de competitiewedstrijd tegen sc Heerenven op het programma staat.

Informatie over de kaartverkoop voor het duel met Excelsior wordt in een later stadium bekendgemaakt. De wedstrijd is niet inbegrepen bij de seizoenkaart.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

excelsior bekerderby knvb aftrap barendrecht bekerduel bekerronde derby elia eljero heerenven inbegrepen koppelde luhansk oss ploegennoten seizoenkaart stadgenoot zorya

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer