Transparent
Inloggen
Sluiten

Eenvoudige 5-0 zege Feyenoord tegen Roda JC

25 september 2016 18:33

Feyenoord heeft de geweldige competitiestart nog meer glans gegeven door in de 7e wedstrijd heel eenvoudig met maar liefst 5-0 te winnen van Roda JC. Zonder echt goed te spelen had Feyenoord geen kind aan de Limburgers.

Feyenoord begon goed aan de wedstrijd. Het openingsoffensief leverde nog niets op. Nadat het offensief leek te gaan liggen kwam Feyenoord op voorsprong. Het was Nicolai Jorgensen die alert was bij een fout van Van Peppen van Roda JC. Feyenoord hield vervolgens de druk erop en kwam verdiend op 2-0 via een schitterend schot van Karim El Ahmadi. De normaal toch weinig scorende middenvelder zorgde met de fantastische treffer al voor zijn derde van het seizoen en de 2-0 van Feyenoord.

Na rust nam Feyenoord gas terug. Met het oog op het Europese treffen van aanstaande donderdag wilde Feyenoord ogenschijnlijk zo min mogelijk energie verspelen. Toch gaf het nauwelijks iets weg aan Roda JC. In de slotfase gaf Feyenoord het duel nog glans. Het was Jorgensen die zijn tweede binnentikte. Met de 3-0 was ook de weerstand van de Limburgers gebroken. Feyenoord zette nog eens aan en kon vervolgens via een mooie volley van Jens Toornstra en een kopbal van Terence Kongolo nog naar een mooie 5-0 uitlopen.




Tags

roda glans jorgensen ahmadi binnentikte competitiestart karim kind kongolo offensief openingsoffensief peppen scorende terence toornstra uitlopen verspelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda