Transparent
Inloggen
Sluiten

Programma Feyenoord 2 in Premier League International Cup

22 september 2016 16:16

De Premier League International cup waarin Feyenoord 2 dit jaar voor het eerst deelneemt is inmiddels van start gegaan. Feyenoord 2 speelt haar eerste duel echter pas op 11 oktober. Het programma van de diverse groepen is in overleg met de clubs samengesteld.

Programma Groep D:
11 okt Swansea City – Feyenoord (bij Swansea)
29 nov Chelsea – Feyenoord (bij Aldershot)
16 dec Chelsea – Dinamo Zagreb
20 dec Feyenoord – Dinamo Zagreb (stadion in Engeland nog te bepalen)
22 dec Chelsea – Swansea City
?????? Swansea City – Dinamo Zagreb

De reserves van Feyenoord nemen het in de Premier League International Cup onder meer op tegen het tweede elftal van Chelsea, van Swansea City en het Kroatische GNK Dinamo Zagreb.

In totaal doen er 24 teams mee aan het toernooi; twaalf Engelse en twaalf uit andere Europese landen. Ook PSV, vorig jaar nog finalist, doet mee. Alle duels worden in Engeland gespeeld. De winnaar van elke poule plus de beste nummers twee plaatsen zich voor de knock-outfase.

De Premier League International Cup is in eerste instantie bedoeld voor teams met spelers onder de 23 jaar. Daarnaast mogen drie oudere veldspelers en een oudere keeper worden ingeschreven. ‘Dit toernooi biedt onze talenten de kans om zich te meten met gerenommeerde internationale clubs en om ervaring op te doen met het spelen van Europees voetbal,’ verklaarde technisch directeur Martin van Geel eerder.




Tags

chelsea dinamo zagreb engeland aldershot gnk outfase reserves

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.337 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda