Transparent
Inloggen
Sluiten

Overzicht Koreaanse media: 'Feyenoord wil Lee'

26 december 2002 11:39

Verslaggever: K

Een blik op de Koreaanse media blijkt dat Feyenoord ook rond de kerstdagen nieuws blijft. Zo heeft ons bericht van de 4 weken durende militaire training van Song ook in Korea de headlines gehaald. Deze zal waarschijnlijk in juli plaatsvinden. Ook het feit dat Song als derde middenvelder met 62,8% van de stemmen gekozen is in jullie ideale Feyenoord opstelling op deze site, bleek tijdens de voetballoze winterstop voor diverse media interessant leesvoer (zie o.a. sportkrant Sportschosun).

Diverse media berichten verder over de interesse van Feyenoord in Young-pyo Lee. Zoals eerder gemeld gaat Feyenoord daarbij de concurrentie aan met PSV die de linksbenige speler wil huren met optie tot koop. Feyenoord zou een Belgische makelaar in dienst hebben genomen om te proberen zich te verzekeren van de diensten van Lee, die heel goed bevriend is met Song. Hoewel Lee normaal gesproken voornamelijk op het middenveld uitkomt, zou hij een optie zijn voor de linksbackplaats.

Meer op
Tags

lee song bevriend kerstdagen korea leesvoer linksbackplaats makelaar militaire pyo sportkrant sportschosun verzekeren voetballoze

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.693 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane bae biden carranza containers dahl democraten dest eredivisie fight hadj hancko kraaij kuip moussa nadje priske smal sobat socrates timber transferroom traore trump ueda vance walemark wieffer willykment