Transparent
Inloggen
Sluiten

Song zet speciale stichting op

26 december 2002 11:30

Verslaggever: K

De Koreaanse Feyenoorder Chong-gug Song is bezig een speciale stichting op te zetten om kansarme jonge Koreaanse voetballertjes te helpen met scholing en voetbaltraining. Bij zijn transfer naar Feyenoord besloot hij die stischting op te zetten. Een en ander wordt in Korea geregeld door zijn makelaarskantoor Prime sports.

Op tweede kerstdag besloot hij om extra zijn vakantie even te onderbreken om met zijn beste voetbalvrienden Ki-Hyun Seol and Youngpyo Lee voor een paar uur als medewerker in een mega Nike-store in Korea aan de slag te gaan. Alle drie namen ze een verdieping voor hun rekening. Op de tweede verdieping waar Song aan het werk ging, was het veruit het drukst. De belangstelling was overweldigend. Het bedrag dat hij daarvoor kreeg van sponsor Nike ging naar zijn stichting.

Meer op
Tags

song korea nike verdieping chong drukst gug hyun kansarme kerstdag lee medewerker mega onderbreken overweldigend prime scholing seol sponsor stischting voetballertjes voetbaltraining voetbalvrienden youngpyo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.823 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza biden danall dtk geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kloese lopez nederland nieuwkoop oostenrijk pedersen priske read slot smal sobat socrates stengs trump tsoungui ueda willykment wingbacks zerrouki