Transparent
Inloggen
Sluiten

FEYENOORD WINT OOK BIJ PSV!!

18 september 2016 16:20

Feyenoord heeft na de stunt tegen Manchester United ook de topper in Eindhoven weten te winnen. Eric Botteghin werd de held van Feyenoord door de 0-1 binnen te schieten acht minuten voor tijd. In een zwaarbevochten topper waarin voor elke meter werd gestreden trok Feyenoord aan het langste eind. De Rotterdammers staan nu vijf punten voor op PSV.

Feyenoord en PSV hielden de gelederen gesloten in Eindhoven. Met name Feyenoord speelde heel compact en daar had de thuisploeg het moeilijk mee. Dat wat er wel doorkwam was een prooi voor David Jones die enorm heel veel rust en zekerheid uitstraalde. Feyenoord ging voorzichtig om met de krachten. De ploeg probeerde haar momenten te zoeken en kwam er af en toe met vereende krachten uit. Nicolai Jorgensen leek de grootste mogelijkheid te krijgen, maar Willems plukte de bal met een tackle van zijn voet.

In de tweede helft loerde Feyenoord op de counter. PSV drong mer aan, maar het was Feyenoord dat net als tegen Manchester UNited zo'n tien minuten op tijd op voorsprong kwam. Uit een corner van Basacikoglu was het Botteghin die een afvallende bal geheel vrijstaand kon binnenschieten. PSV probeerde het daarna nog wel. Echt gevaarlijk leek het niet meer te worden. Ver in blessuretijd kwam de levensgrote kans alsnog, maar Brad Jones zorgde met een wereldredding dat de drie punten in Feyenoord handen bleven.


Discussieer mee op de forums


Tags

botteghin jones krachten topper afvallende basacikoglu binnenschieten brad compact counter doorkwam drong gelederen jorgensen langste levensgrote loerde mer prooi uitstraalde vereende vrijstaand wereldredding willems zwaarbevochten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.343 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aannemen acardipane advocaat arnesen beek berghuis bestlander bestuur botteghin cariere conteh dirkteur edirin feyenoordopnummer frankrijk generatie gescout hanegem herstructureren jeugdopleidingen johnston jong naief ontmantelen ramesoe rcv regelt sabau scouten senesi