Transparent
Inloggen
Sluiten

FEYENOORD LICHT OPTIE OP VAN HOOIJDONK

23 december 2002 22:55

Verslaggever: K

Feyenoord voorzitter Jorien van den Herik liet bij het programma Studio 2 Nieuws en Voetbal dat Feyenoord de eenzijdige optie op verlenging van het contract van Van Hooijdonk voor nog een jaar zal lichten. Rob Baan heeft dat afgelopen zaterdag in een kort onderhoud met Pierre van Hooijdonk aan de Feyenoord spits gemeld. De Feyenoord spits liet zelf onlangs weten eerst eens te willen praten over de toekomst van de club en zelf ook een stem te hebben in de contractverlenging. Volgens Van den Herik was in het voor Feyenoord zeer forse contract deze eenzijdige optie opgenomen em heeft Feyenoord dus ook besloten deze te lichten.

Meer op




Tags

hooijdonk eenzijdige herik baan jorien onderhoud verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.457 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave wellenreuter yoda