Transparent
Inloggen
Sluiten

Favoriete opstelling Feyenoord fans na eerste seizoenshelft

23 december 2002 14:59

Verslaggever: K

Op Feyenoord Netwerk bieden wij alle Feyenoord fans de mogelijkheid hun Favoriete Opstelling op te geven. We berekenen vervolgens op basis van alle opstellingen de ideale opstelling van de Feyenoord fans. Fans kunnen de opstelling indien gewenst continu aanpassen aan de veranderde omstandigheden.

Een meerderheid van 56.8% kiest voor een 4-4-2 opstelling. Aan het begin van het seizoen was een 4-3-3 (nu 28.7%) nog favoriet.

Ideale Opstelling:

Thomas Buffel (64.5%) Pierre van Hooijdonk (94.9%)

Robin van Persie (50.3%) Shinji Ono (95.6%) Paul Bosvelt (96.2%) Chong gug Song (63.1%)

Ramon van Haaren (65.2%) Patrick Paauwe (94.9%) Kees van Wonderen (95.5%) Brett Emerton (90.0%)

Edwin Zoetebier (87.1%)

Bonaventura Kalou zit met 61.4% van de stemmen heel dicht tegen een basisplaats aan. De Chileen Pardo volgt met ruim 30%.

Meest opvallend is het krediet dat Van Persie klaarblijkelijk nog heeft bij de fans in tegenstelling tot Van Marwijk. Al zal een aantal fans zijn of haar opstelling de afgelopen maanden niet meer hebben aangepast. Toch kan bijvoorbeeld de nieuwste aanwinst G?rard de Nooijer al op een basisplaats rekenen bij meer dan 5% van de leden vanwege alle problemen op de linksbackplaats.

Aan het einde van de winterstop zullen we opnieuw kijken naar de ideale opstelling en zien of mogelijke wijzigingen in de winterstop en nieuwe inzicht Bert van Marwijk nog een nieuw advies kunnen geven voor wat betreft de ideale opstelling.

Wil jij ook jouw ideale opstelling doorgeven of jouw ideale opstelling wijzigen? klik hier

Meer op




Tags

marwijk persie berekenen bonaventura bosvelt brett buffel chileen chong doorgeven emerton gug haaren hooijdonk kalou klaarblijkelijk linksbackplaats nooijer ono opstellingen paauwe pardo rard shinji song wonderen zoetebier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda