Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord: ernstige verkeershinder rondom Feyenoord - ADO

11 september 2016 09:12 - Feyenoord.nl

Na de interlandbreak hervat Feyenoord aanstaande zondag de competitie in eigen huis tegen ADO Den Haag (aanvang 12:30 uur). Het duel met de huidige nummer drie van de Eredivisie wordt gespeeld in een uitverkochte Kuip. In verband met de verwachte drukte en de ernstige verkeershinder in verband met wegwerkzaamheden aan de A16 bij Rotterdam adviseert Feyenoord alle bezoekers om bijtijds en bij voorkeur met het openbaar vervoer naar het stadion te komen. Hieronder meer belangrijke informatie voor bezoekers van Feyenoord – ADO Den Haag.

Werkzaamheden A16
In verband met onderhoudswerkzaamheden van Rijkswaterstaat is de parallelrijbaan van de A16 richting Breda tussen het knooppunt Terbregseplein en knooppunt Ridderkerk afgesloten van vrijdag 9 september 22:00 uur tot maandag 12 september 05:00 uur. Het gaat daarbij om de op- en afrit Kralingen (26), de op- en afrit Capelle aan den IJssel (25) en de afrit Feijenoord (24). De oprit Feijenoord (24) naar de Van Brienenoordbrug is wel open. Meer informatie over de werkzaamheden en alternatieve routes (omleidingen) is te vinden op de website van Rijkswaterstaat en op www.vananaarbeter.nl.

Openbaar vervoer
Rijkswaterstaat raadt bezoekers van Feyenoord – ADO Den Haag aan om zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer. Feyenoord-supporters kunnen drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een seizoen- of wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen. De tramlijnen 12 en 23 stoppen bij De Kuip. Meer informatie over de bereikbaarheid per openbaar vervoer vind je hier.

Geen pendeltreinen
De NS zet zondag geen pendeltreinen in tussen station Rotterdam Centraal en station Rotterdam Stadion. Supporters kunnen wel gebruik maken van station Rotterdam Lombardijen en station Rotterdam Zuid, beide op loopafstand van De Kuip.

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je seizoen- of wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

Feyenoord-horloges
Voorafgaand aan ADO Den Haag-thuis een fraai Feyenoord-artikel scoren? Kom dan langs in de Feyenoord Fanshops bij De Kuip. Zo geldt er bijvoorbeeld een korting van 25% op alle Feyenoord-horloges. Beide clubwinkels bij het stadion zijn geopend!

Volg #feyado op social media
Als eerste het laatste nieuws lezen over Feyenoord – ADO Den Haag of wil je extra in de stemming komen voor de wedstrijd? Volg alles rondom het duel (hashtag #feyado) dan ook op social media, via de officiële accounts van Feyenoord op Twitter, Facebook en Instagram. Alle posts van de club op Twitter en Instagram lees je op de wedstrijddag ook op Feyenoord.nl.

Denk aan je medesupporters, schuif door
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap plaatsnemen. Om veiligheidsredenen dienen de trappen echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend plaats te nemen op het vak en de stoel waar hij of zij recht op heeft. Bij vakken met ongenummerde stoelen het vriendelijke verzoek om de stoeltjes niet te gebruiken voor jassen of tassen. Denk aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door.

Fouilleren
Bij het betreden van het stadion vindt rondom de toegangspoorten een fouillering plaats. Houd hier rekening mee en kom op tijd naar De Kuip, zodat je geen minuut mist van Feyenoord – ADO Den Haag.

Verscherpt toezicht
Hoewel er geen concrete aanleiding voor is, is er rondom het duel met ADO Den Haag sprake van verscherpt toezicht in en rondom het stadion. Dit was bij thuiswedstrijden van vorig seizoen eveneens het geval. Normaal gesproken zullen bezoekers hier geen hinder van ondervinden.

Steun Feyenoord positief!
Feyenoord hoopt zondag op een mooie en succesvolle middag in De Kuip en rekent hierbij op de positieve steun van het legioen. De club verzoekt alle bezoekers dan ook zich te onthouden van kwetsende of racistische spreekkoren en geen (illegaal) vuurwerk en/of fakkels af te steken.

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een prettige reis en een geslaagde middag in De Kuip toe!

Meer op Feyenoord.nl
Tags

ado kuip vervoer openbaar station afrit rijkswaterstaat verkeershinder beverwaard buslijnen feyado horloges knooppunt medesupporters parkeren pendeltreinen ret toezicht vananaarbeter vertoon wedstrijdkaart wegwerkzaamheden aanvang accounts bereikbaarheid bergsmaweg betreden bijtijds brienenoordbrug capelle clubwinkels edo eredivisie fakkels fanshops fouilleren fouillering geslaagde hashtag ijssel illegaal jassen korting kralingen kwetsende legioen lombardijen loopafstand nederland omleidingen onderhoudswerkzaamheden ongenummerde onthouden oprit parallelrijbaan parkeerterrein posts raadt racistische ridderkerk routes spreekkoren stoel tassen terbregseplein toegangspoorten tramlijn tramlijnen uitsluitend uitverkochte vakken veiligheidsredenen vriendelijke vuurwerk wedstrijddag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane acceptabel alireza arne benita bestlander bijlow blind boeren bullaude denemarken dilrosun geertruida gimenez grilitsch hancko idrissi inflatie malacia middenveldert midtjylland paixao promovendus slot szymanski twente vakkiek voorhoede walemark wehave