Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord ook tegen ADO in uitverkochte Kuip

7 september 2016 09:08 - Feyenoord.nl

Feyenoord kan in het duel met ADO Den Haag rekenen op de maximale steun van het legioen. Net als bij de eerste twee thuiswedstrijden in de competitie is De Kuip zondag uitverkocht. De wedstrijd tussen de koploper en de nummer drie van de Eredivisie begint om 12:30 uur.
Onder de toeschouwers zijn zondag honderden kinderen uit het Sophia Kinderziekenhuis. Met dank aan de samenwerking tussen Feyenoord en het Sophia Kinderziekenhuis mogen zij gratis deze wedstrijd bezoeken.

Rond de wedstrijd tegen ADO Den Haag vindt tevens de jaarlijkse collecte voor het Sophia Kinderziekenhuis plaats. De opbrengst hiervan is bestemd voor onderzoek bij kinderen met aangeboren afwijkingen. Het Erasmus MC-Sophia is het enige kinderziekenhuis in Nederland dat alle faciliteiten in huis heeft om zorg te bieden aan patiëntjes met aangeboren of erfelijke afwijkingen. Het voornaamste doel van het onderzoek is om het ontstaan van deze afwijkingen beter in kaart te brengen en de diagnostiek te verbeteren.

Meer op Feyenoord.nl
Tags

ado kinderziekenhuis sophia afwijkingen kuip aangeboren kinderen uitverkochte bestemd collecte diagnostiek erasmus eredivisie erfelijke legioen nederland patientjes toeschouwers zorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.070 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aeb afschieten arnesen bozenik conteh diemers dynamiek eredivisie erkennen fer geertruida haps heerenveen irak joey joh kuijt linssen malacia ramesoe rijnmond slot til toornstra trauner vakkiek veerman willykment