Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing NAC - Feyenoord; Met opgeheven hoofd de winterstop in?

21 december 2002 10:38

Verslaggever: K

Na het feest van de UEFA Cup verliep de tweede helft van 2002 minder glorieus. Toch moeten we er gezien de achterstand van 7 punten op koploper PSV ook weer niet te dramatisch over doen. Na de goede ruime overwinning van afgelopen week is het voor de rust en het vertrouwen belangrijk dat de ploeg met opgeheven hoofd de winterstop in kan gaan, via winst dus uit in Breda tegen NAC. En dat zal moeilijk genoeg zijn. De ploeg staat slechts vier verliespunten achter Feyenoord en virtueel op een vierde plaats in de competitie.

De wedstrijd in Breda begint zondag om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Braamhaar. De wedstrijd is volledig uitverkocht, zowel van NAC als van Feyenoord kant. Het belooft dus een spektakel te worden. Bij de thuisclub ontbreekt de op amateurbasis voor NAC uitkomende Igor Korneev. Dat betekent geen weerzien dus met de Rus zondagmiddag. Pet? en Koning kampen met blessures.

Feyenoord heeft een iets langer lijstje met Zoetebier, Van Haaren, Smolarek, Leonardo, Collen en Song. Lodewijks zal weer met pijnstillers spelen. Hogedoorn zal waarschijnlijk weer op de bank plaatsnemen, hoewel Bas van Wegen ook weer speelfit lijkt. De verwachting is dat Van Marwijk nauwelijks wissels aanbrengt in zijn team dat afgelopen zondag zo'n ruime overwinning wist te behalen. Het is alleen achterin nog onzeker waar hij Paauwe laat spelen en of hij De Nooijer al wil brengen.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Lodewijks, Emerton, Van Wonderen, Loovens, Paauwe, Kalou, Bosvelt, Ono, Pardo, Buffel en Van Hooijdonk.

Meer op




Tags

nac lodewijks paauwe voorbeschouwing aanbrengt amateurbasis belooft bosvelt braamhaar buffel collen emerton glorieus haaren hogedoorn hooijdonk igor kalou korneev leonardo loovens marwijk nooijer ono pardo pet pijnstillers rus smolarek song speelfit thuisclub uefa uitkomende verliespunten virtueel weerzien wonderen zoetebier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands gaal geluisterd gio gunnen hag input kasperk kloese kraay lingr liverpool meijer middenveldert pastoor podcast pusic rvp slot sobat stuivenberg twente voortzetten wehave yoda