Transparent
Inloggen
Sluiten

Van den Herik te gast bij Jack van Gelder

20 december 2002 17:20

Verslaggever: K

Na zijn interview bij het door Feyenoord zelf geregisseerde Feyenoord TV zal Feyenoord voorzitter Van den Herik bij Jack van Gelder te gast zijn in het programma Studio 2 Nieuws en Voetbal van aanstaande maandag (22.45 uur op Nederland 2). Met Jack van Gelder zal hij in de live-uitzending het veelbewogen jaar 2002 van Feyenoord doornemen.

Onder andere komen natuurlijk de sportieve prestaties aan bod met uiteraard het hoogtepunt de winst van de UEFA Cup in mei. Maar ook de dieptepunten waaronder het in opspraak raken wegens vermeende belastingontduiking en valsheid in geschrifte rond de aankoop van de Australische speler Aurelio Vidmar in 1995.

Meer op




Tags

gelder jack herik aurelio australische belastingontduiking dieptepunten doornemen geregisseerde geschrifte nederland uefa uitzending valsheid veelbewogen vidmar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane bty btyvnn chap choi danall gimenez gravenberch herik jong keo kompas kroes madrid middenveldert milambo phat praag rvc slot stengs tai thao timber trai ueda willykment woerts yoda