Transparent
Inloggen
Sluiten

Fenerbahce e-mailt voor transfer Van Hooijdonk; Feyenoord wil verdediger en keeper huren

17 december 2002 16:04

Verslaggever: K

In de Feyenoord krant meldde Feyenoord vandaag dat slechts een club zich had gemeld voor Pierre van Hooijdonk. Het ging daarbij om het Turkse Fenerbahce. Dat had per e-mail gevraagd naar de mogelijkheden. Feyenoord wil sowieso niet meewerken aan een transfer en hoopt in de winterstop de eenzijdige optie op een verlenging van het contract met de spits van een jaar, te lichten.

De Feyenoord krant meldde net als Van den Herik afgelopen weekend dat Feyenoord graag enkele spelers zou huren in de winterstop om dan aan het eind van het seizoen een goede beslissing te kunnen maken of het de betreffende speler al dan niet definitief wil aantrekken. Volgens de Feyenoord krant zou het daarbij om een keeper en een verdediger gaan.

Meer op




Tags

fenerbahce hooijdonk mailt eenzijdige herik verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.459 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kraay lingr liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave yoda