Transparent
Inloggen
Sluiten

Jørgensen in voorlopige selectie Deens elftal

9 augustus 2016 16:18 - Feyenoord.nl

Nicolai Jørgensen is opgenomen in de voorlopige selectie van het Deense nationale elftal voor de komende twee interlands. De 25-jarige spits maakt kans op een plaats in de definitieve selectie voor de wedstrijden tegen Liechtenstein (31 augustus) en Armenië (4 september).

Jørgensen speelde tot nu toe zestien interlands voor Denemarken. Zijn eerste interlandgoal maakte de spits in november 2015 in de play-offwedstrijd voor het EK 2016 tegen Zweden. In maart van dit jaar bracht Jørgensen zijn interlandgoals op drie door twee keer te scoren in de vriendschappelijke interland tegen IJsland.

De geplande interland tegen Liechtenstein is vriendschappelijk. Het duel met Armenië is voor Denemarken de eerste kwalificatiewedstrijd voor het WK 2018. De Denen nemen het in de kwalificatiereeks verder op tegen Polen, Montenegro, Kazachstan en Roemenië.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

armenie denemarken liechtenstein ijsland interlandgoals kazachstan montenegro offwedstrijd polen roemenie zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki