Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord komt geweldig uit de startblokken: 0-5 in Groningen

7 augustus 2016 14:18

Feyenoord is geweldig uit de startblokken gekomen. De ploeg was heer en meester in Groningen en won uiteindelijk niet eens geflatteerd met 0-5.

Vanaf de beginfase had Feyenoord het overwicht en speelde het de thuisploeg bij tijd en wijle zoek. Het leverde Feyenoord een reeks kansen op. Het duurde even voordat de ploeg op voorsprong kwam. het was Tonny Vilhena die uit een rebound na een inzet van Elia kon binnentikken. Elia zelf zorgde vervolgens dat de zege al voor rust werd veiliggesteld. Eerst maakte hij met een volley ineens uit de lucht de 0-2. Vervolgens krulde hij de bal in de verre hoek voor de 0-3.

Na rust had de ploeg van Giovanni van Bronckhorst even moeite met de scherpte van FC Groningen. Doelman Brad Jones deed het uitstekend en zorgde ervoor dat Feyenoord een clean sheet hield. In het vervolg zorgde Elia met zijn derde van de wedstrijd voor een hattrick vanuit een counter. Feyenoord kon het daarna rustig uitspelen. Het stelde daarbij Nicolai Jorgensen nog in staat de vijfde te maken en zijn eerste officiële goal te maken, een prettige bijkomstigheid voor de nieuwe spits.




Tags

groningen elia beginfase bijkomstigheid binnentikken brad bronckhorst clean counter geflatteerd hattrick heer jones jorgensen krulde lucht rebound scherpte sheet veiliggesteld vilhena wijle

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg