Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord boos op Birmingham coach

15 december 2002 11:09

Verslaggever: K

Birmingham City coach Steve Bruce liet in een interview met The Evening Mail weten een boze directeur van Feyenoord aan de lijn gekregen te hebben na de geruchten over Pierre van Hooijdonk. Bruce werd overal in de Britse media gequot dat hij dacht de Feyenoord aanvaller in de winterstop wel aan te kunnen trekken voor een beperkt bedrag omdat de Feyenoord spits het niet naar zijn zin heeft in Rotterdam. Met name dat laatste zou in het verkeerde keelgat geschoten zijn van Feyenoord.

"I've had the chief executive of Feyenoord on to me ranting and raving asking why am I unsettling their player. It's not me, it's agents who are digging up this sort of nonsense' aldus Bruce.

Volgens de coach van Birmingham is het uitgesloten dat een topspeler als Van Hooijdonk van een topclub als Feyenoord naar Birmingham City vertrekt, zowel qua salaris als qua transfersom is dat niet te behappen voor de Britse club.

Meer op




Tags

birmingham bruce hooijdonk agents asking behappen digging evening executive gequot keelgat nonsense ranting raving sort steve topspeler unsettling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor persie podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten yoda