Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoorders poseren in De Kuip voor selectiefoto

27 juli 2016 19:41 - Feyenoord.nl

Volledig in tenue betraden de spelers woensdagochtend via de spelerstunnel het veld van De Kuip. Niet om een wedstrijd te spelen, maar om zich te laten vastleggen door Feyenoords huisfotograaf. Nadat iedereen zijn zit- of staanplaats had gevonden, werd de selectiefoto gemaakt die te zien zal zijn in de seizoengidsen van diverse kranten en tijdschriften.

Op die selectiefoto is ook Kenneth Vermeer te zien. De doelman betrad het veld van De Kuip op krukken, omdat hij herstellende is van een achillespeesblessure. Vermeer liep die kwetsuur begin juli op en is minimaal tot de winterstop uitgeschakeld. Omdat ook keeper Warner Hahn nog aan het revalideren is en daardoor niet inzetbaar is, staan er in totaal maar liefst vijf doelmannen op de selectiefoto.

Het (letterlijk) stralende middelpunt van de selectiefoto is de KNVB beker, die vorig seizoen werd veroverd door de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst. Deze prijs belandde niet lang na het maken van de officiële selectiefoto in de handen van mascotte Coentje, die zich ook dit jaar weer liet vereeuwigen met spelers en staf.

Daarna werd op de eerste rij plaatsgemaakt voor Feyenoord-supporter en zakelijke relatie Luc Smits. Hij mocht met een aantal familieleden op de foto met de selectie, omdat hij tijdens het Feyenoord Galadiner het hoogste bod uitbracht op dit unieke veilingitem. Mede dankzij zijn bijdrage werd er die avond € 568.580 opgehaald voor de Feyenoord Foundation en Giovanni van Bronckhorst Foundation.


Meer op Feyenoord.nl




Tags

selectiefoto kuip bronckhorst poseren vermeer achillespeesblessure betraden coentje familieleden foto galadiner hahn herstellende huisfotograaf knvb krukken kwetsuur mascotte middelpunt plaatsgemaakt seizoengidsen smits spelerstunnel staanplaats stralende tenue tijdschriften uitbracht veilingitem vereeuwigen warner

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.147 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg