Toch oefenduel tegen Helders elftal: 3-3 gelijkspel door doelpunten van Kramer, Tapia en El Hankouri

24 juli 2016 15:06 - Rijnmond.nl

Hoewel het doorgaan van het duel eerder blijkbaar vanwege veiligheidsredenen werd tegengesproken, speelden de reserves van Feyenoord zondag op Varkenoord toch een oefenduel tegen het Helders elftal. Dat gebeurde achter gesloten deuren. De wedstrijd werd gespeeld om de spelers die tegen Valencia weinig of niet in actie kwamen toch voldoende speeltijd te geven.

De reserves speelden uiteindelijk met 3-3 gelijk. Feyenoord kwam al snel met 0-2 achter. Bij rust was de stand 1-3. Michiel Kramer deed iets tegen vanuit een penalty. In de tweede helft wist de ploeg via doelpunten van Renato Tapia en Mo El Hankouri langszij te komen bij de regioselectie.