Transparent
Inloggen
Sluiten

Openingsduel Feyenoord tegen Valencia zaterdag uitverkocht

21 juli 2016 09:49 - Feyenoord.nl

De Kuip is bij de eerste thuiswedstrijd van Feyenoord dit seizoen direct uitverkocht. De laatste kaarten voor de openingswedstrijd tegen Valencia, die zaterdag om 20:00 uur wordt gespeeld, werden donderdagochtend verkocht. Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang tot het oefenduel met de zesvoudig Spaans kampioen.

De wedstrijd tegen Valencia geldt voor Feyenoord als de laatste test voor het duel om de Johan Cruijff Schaal, op zondag 31 juli tegen PSV. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst wist de vier eerdere oefenduels in de voorbereiding te winnen. Valencia, vorig seizoen twaalfde in de Spaanse competitie, is deze week op trainingskamp in het Limburgse Horst. De Spanjaarden oefenden woensdagavond tegen het Duitse SC Preussen Munster en wonnen met 4-2.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

valencia openingsduel bronckhorst horst kuip munster openingswedstrijd preussen toegang trainingskamp twaalfde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.420 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki