Verdonk en Schuurman in blessuretijd onderuit met Oranje onder 19

15 juli 2016 11:21

Na de 3-1 zege in de openingswedstrijd tegen Kroatië is Oranje onder 19 in de tweede wedstrijd op het Europees Kampioenschap met 1-2 onderuit gegaan tegen de leeftijdsgenoten van Engeland.

Na een gelijkopgaande eerste helft stond het 1-1 via doelpunten van Lammers en Solanke (Vitesse). Na rust stevenden beide ploegen af op een zakelijk gelijkspel. In de 92ste minuut wisten de Engelsen via Brown (ook van Vitesse) echter toe te slaan en de zege alsnog binnen te halen.

De Feyenoorders Verdonk en Schuurman speelden beiden de volledige wedstrijd voor de ploeg van Aron Winter.

Meer: Oranje Netwerk

Oranje onder 19: Van Osch, Rosario, Ter Avest, Verdonk, Duarte, Bergwijn, Nouri, Lammers, Schuurman, Paal, Lelieveld