Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord strijkt neer in Oostenrijk

12 juli 2016 06:38 - Feyenoord.nl

De selectie van Feyenoord is maandag even na 16:30 uur gearriveerd in Oostenrijk. De 25 spelers, trainersstaf en medische staf vertrokken rond 15:00 uur met een chartervlucht vanaf Rotterdam/The Hague Airport, om dik anderhalf uur later te landen op de luchthaven van Graz. Bij aankomst op het vliegveld stond een bus gereed voor het laatste deel van de reis naar Bad Waltersdorf, een rit van ongeveer veertig minuten. In die plaats belegt Feyenoord tot en met komende zaterdag een trainingskamp.

Bloedheet. Dat was het bij aankomst van Feyenoord in Graz, waar de temperatuur boven de dertig graden Celsius lag. Morgen (dinsdag), de dag waarop voor de selectie de eerste groepstraining op het programma staat, worden soortgelijke weersomstandigheden verwacht. Later in de week worden aanzienlijk lagere temperaturen voorspeld.

Voor Feyenoord gaat het trainingskamp dinsdag echt van start, als de eerste (besloten) veldtraining op het programma staat. De oefensessies van woensdag (10:30 uur en 16:00 uur, alle aanvangstijden onder voorbehoud) zijn openbaar. Ook de ochtendtraining op donderdag (aanvang: 10:30 uur) is vrij toegankelijk. Feyenoord sluit het trainingskamp zaterdag af met een oefenwedstrijd tegen Anderlecht.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

oostenrijk trainingskamp aankomst graz strijkt aanvang airport anderlecht bloedheet celsius chartervlucht gearriveerd graden groepstraining hague luchthaven ochtendtraining oefensessies openbaar temperaturen temperatuur toegankelijk veldtraining vliegveld voorbehoud voorspeld waltersdorf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer