Transparent
Inloggen
Sluiten

Britse en Spaanse media herontdekken Van Hooijdonk

9 december 2002 18:35

Verslaggever: K

Bij de terugkeer van Van Hooijdonk lijken ook de Britse tabloids hem weer volledig in de picture gekregen te hebben. Het feit dat de aanvaller aan het einde van het seizoen transfervrij is, leidt tot interessant voer voor de tabloids. Was het gisteren al de Sunday Mirror die de aanvaller in verband bracht met Manchester City en Fulham, vandaag is het de Daily Mail die meldt dat Birmingham City de aanvaller wil inlijven. Manager Steve Bruce zou inmiddels contact hebben gelegd in de hoop hem nog in de winterstop naar Engeland te kunnen halen. Volgens de Daily Mail zou dat voor een bedrag van 1 miljoen pond kunnen aangezien hij aan het einde van het seizoen transfervrij is.

Na een bericht in El Mundo Deportivo melden diverse Spaanse kranten dat Van Hooijdonk ook op een lijst zou staan van Van Gaal als mogelijke versterkingen in de aanval.

Meer op




Tags

hooijdonk herontdekken tabloids birmingham bruce deportivo engeland fulham gaal inlijven mundo picture steve sunday

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda