Transparent
Inloggen
Sluiten

5.200 kaarten verkocht aan Feyenoord fans voor JC Schaal, kaartverkoop tot en met 12 juli

8 juli 2016 16:40 - Feyenoord.nl

Uit- en seizoenkaarthouders van Feyenoord die de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal willen bijwonen, kunnen tot en met dinsdag 12 juli aanstaande een kaart kopen. Daarna zal er vanuit de club geen verkoop meer plaatsvinden voor de wedstrijd op zondag 31 juli in de Amsterdam Arena.

Tot dusver kochten zo’n 5.200 Feyenoord-supporters een kaart voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. Daarvan reizen 2.400 supporters per trein, de overige supporters reizen per bus. Het is niet mogelijk om onderling van kaart te wisselen. Zowel de treinen als de bussen zullen vanaf De Kuip vertrekken. Mochten er in de komende dagen nog veel kaarten verkocht worden, dan wordt nog overwogen om met een aantal bussen van een andere locatie (in de nabijheid van De Kuip) te laten vertrekken.

Waar het in eerste instantie de bedoeling was dat alle Feyenoord-supporters zouden plaatsnemen op de vakken 112-116 (totale capaciteit 4.600), is door de Amsterdamse autoriteiten onlangs besloten dat een deel van de Feyenoord-supporters toch plaats moet nemen in de reguliere bezoekersvakken van de Amsterdam Arena. Het zal hierbij gaan om de mensen die per trein reizen. Het treinstation bij het stadion heeft een rechtstreekse toegang tot de bezoekersvakken.

Feyenoord beseft dat deze regeling niet ideaal is voor supporters, maar een poging om de Amsterdamse autoriteiten op andere gedachten te brengen heeft helaas niet tot het gewenste resultaat geleid.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

arena kuip trein capaciteit locatie nabijheid poging rechtstreekse regeling toegang treinen treinstation vakken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda