Transparent
Inloggen
Sluiten

Programma Open Dag Feyenoord

3 juli 2016 09:32 - Feyenoord.nl

De Open Dag voor het seizoen 2016-2017 vindt plaats op zondag 17 juli. Die dag wordt de selectie voor het nieuwe voetbalseizoen gepresenteerd. Geheel volgens traditie worden de nieuwe spelers per helikopter afgezet op de middenstip van De Kuip. Naast de spelerspresentatie vinden er in en rond De Kuip vele andere activiteiten plaats, die deel uit maken van een attractief binnen- en buitenprogramma voor jong en oud.

Programma
Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:
10:00 uur Opening RET - OVMiles Voetbaldorp (voor het Maasgebouw)
11:00 uur Opening poorten De Kuip en start activiteiten in buitenring
14:15 uur Start binnenprogramma en aanvang spelerspresentatie
15:30 uur Start handtekeningensessies
17:00 uur Einde Open Dag Feyenoord

Toegang
De toegang is gratis.

Plattegrond
Bij alle entreepoorten van De Kuip worden magazines uitgedeeld. Hierin vind je een grote plattegrond met alle activiteiten.

Activiteiten en RET - OVMiles Voetbaldorp
Het terrein van De Kuip is tijdens de Open Dag verdeeld in vijf zones. Diverse sponsors en partners van Feyenoord zijn aanwezig met leuke activiteiten. Voor de jongste supporters is er op het parkeerterrein voor het Maasgebouw het RET - OVMiles Voetbaldorp, waar zij met een stempelkaart kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten. Bij inlevering van een volle stempelkaart ontvangen zij een leuke verrassing.

Rondleidingen
Combineer je bezoek aan de Open Dag met een rondleiding in De Kuip. Ontdek alles over Feyenoord en De Kuip voor slechts € 5,- p.p. Op verschillende punten van de route staat een rondleider klaar om jou te vertellen over Feyenoord en het stadion. Verkoop is alleen vooraf online mogelijk, dus niet op de dag zelf. Wees er snel bij, want vol is vol! Reserveer via: www.feyenoord.nl/rondleidingen-opendag2016.

Parkeren
Het is niet mogelijk om te parkeren op P1, P2, P3 en P4. Dit betekent dat van de reguliere parkeerplaatsen alleen P5 (betaald), P5 Garage (betaald) en P6 (gratis) geopend zijn. Daarnaast kan er geparkeerd worden bij de Olympiaweg (gratis) en P&R Beverwaard (gratis). Bij P&R Beverwaard is een tramverbinding richting De Kuip.

Openbaar Vervoer
De NS laat op zondag 17 juli treinen stoppen op station Rotterdam Stadion. Supporters die met de trein naar De Kuip komen, stappen dus uit voor de deur. Kijk voor de dienstregeling op: www.ns.nl.

De Open Dag is tevens uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer van de RET. Tramlijn 23 rijdt overdag iedere 10 minuten tussen het Marconiplein en P+R Beverwaard, via Rotterdam Centraal, en stopt voor de deur van het stadion. Parkeren op P+R Beverwaard is gratis. Iedereen vanaf 4 jaar reist met een OV-chipkaart. Zorg dat je vooraf voldoende saldo op je OV-chipkaart hebt geladen. Heb je geen persoonlijke of anonieme OV-chipkaart, koop dan een wegwerp OV-chipkaart in tram, bus of op het metrostation. Kijk op www.ret.nl voor meer informatie over vervoersbewijzen, hier kun je ook een persoonlijk reisadvies opvragen.

Let op: tramvervoer is op 17 juli niet gratis zoals op wedstrijddagen.

Eten en drinken
Op het terrein zijn voldoende verkooppunten voor eten en drinken aanwezig. Zin om iets uitgebreider te lunchen? Brasserie De Kuip in het Maasgebouw is ook geopend op de Open Dag van 11.00 tot 17.00 uur.

Consumptiemunten
Met ingang van het nieuwe seizoen worden er nieuwe betaalmunten geïntroduceerd in De Kuip. Dit betekent dat de munten van afgelopen seizoen op de Open Dag niet meer worden geaccepteerd bij de horecaverkooppunten. Je hebt echter ruim de tijd om je oude munten om te wisselen voor nieuwe munten. Tot 31 december 2016, en dus ook op de Open Dag, kun je dit doen bij de bemande kassa’s.

Feyenoord Fanshops
Op de Open Dag kun je uiteraard het nieuwe thuis- en uittenue kopen. Alle Feyenoord Fanshops zijn geopend op zondag 17 juli, waaronder ook de winkel op Centraal Station. Er zijn op de Open Dag tevens extra verkooppunten in het stadion. Leden van Juniorclub Kameraadjes en Het Legioen krijgen 10% korting op vertoon van hun pas. Er is ook een speciale Open Dag tas te koop voor € 12,-, met o.a. de nieuwe spelerskaarten.

Service & Tickets
De loketten van Feyenoord Service & Tickets aan de Olympiazijde zijn geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Supporters kunnen hier onder meer terecht om een seizoenkaart voor het nieuwe seizoen aan te vragen en te betalen.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

kuip ret beverwaard chipkaart maasgebouw munten ovmiles parkeren voetbaldorp fanshops openbaar opening plattegrond rondleidingen service spelerspresentatie station stempelkaart terrein toegang verkooppunten vervoer aanvang afgezet attractief bemande bereikbaar betaalmunten binnenprogramma brasserie buitenprogramma buitenring combineer consumptiemunten dienstregeling entreepoorten garage geintroduceerd geparkeerd handtekeningensessies helikopter horecaverkooppunten inlevering jong juniorclub kameraadjes kassa korting legioen loketten lunchen magazines marconiplein metrostation middenstip olympiaweg olympiazijde opendag opvragen overdag parkeerplaatsen parkeerterrein reisadvies reserveer rijdt rondleider route saldo seizoenkaart spelerskaarten sponsors tas tramlijn tramverbinding tramvervoer trein treinen uitgebreider uittenue vertoon vervoersbewijzen wedstrijddagen wegwerp winkel zones zorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woningbouw yoda