Transparent
Inloggen
Sluiten

L'Ami 3 maanden uit de roulatie; Ernst enkelblessure Song nog onduidelijk

7 december 2002 23:07

Verslaggever: K

Feyenoord keeper Carlo L'Ami zal naar verwachting zo'n 3 maanden uit de roulatie zijn zo is de verwachting. Al na een paar minuten moest hij gewisseld worden. Hij vertrok direct met de auto richting Rotterdam voor onderzoek in het Dijkzigt ziekenhuis. De keeper heeft een sleutelbeenbreuk opgelopen. Clubarts Van Linschoten liet weten dat eerst bekeken zal moeten worden of L'Ami een operatie zal ondergaan. Voor spelers is dat vaak niet noodzakelijk, voor een keeper wellicht wel. 'Operatie of geen operatie, is denk dat we rekening moeten houden met een hersteltijd van zo?n drie maanden? aldus Van Linschoten (zie uitgebreid interview op feyenoord.nl.

De ernst van de enkelblessure van Song is nog onduidelijk. Morgen zal daar meer duidelijkheid over moeten komen. het lijkt op een blessure aan zijn enkelband. Hij kon zelfs niet meer op zijn enkel staan. Een forse blessure moet gevreesd worden.

Meer op




Tags

ami enkelblessure song linschoten carlo clubarts dijkzigt enkelband gevreesd hersteltijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda